Bergen Solkraft Logo

Ta del i det grønne skiftet

Bergen Solkraft

Vi leverer og monterer solceller på Vestlandet

Solceller Bergen

Visste du at til tross for en del regntunge dager, egner vestlandet seg svært godt til produksjon av solenergi? Våre solceller er ikke avhengige av sol for å produsere strøm og fungerer utmerket i overskyet vær.

web page warranty guarantee best quality

Markedets beste garanti

Våre solceller kommer med 25 års effektgaranti. Vi tilbyr også tetthetsgaranti på ditt tak gjennom våre erfarne samarbeidspartnere.

rask levering og montering

Vi har solceller på lager og er klare til å montere ditt nye anlegg. Start planleggingen allerede i dag.

money, bank note, cash, dollars, circulationCreated with Sketch.

Spar penger fra første dag

Produser din egen strøm og selg det du ikke bruker tilbake til strømleverandør. Vi tilbyr også batteriløsninger slik at strømmen kan lagres til senere bruk.

Finansering til solceller

Solceller gir mulighet til å søke om miljølån. Lån inntil 300 000 med 0,0% rente ut 2023

Beregn pris
på ditt tak

Er du nysgjerrig på hva det koster med solceller? Prøv vår kalkulator. Her vil du få et prisestimat og forventet produksjonseffekt for ditt anlegg

Hvorfor velge Bergen Solkraft

Om oss

Vi leverer ferdige solceller til ditt tak. Vi ordner hele prosessen frem til ferdig produkt uten at du behøver å løfte en finger. Vi har erfarne håndverkere som sørger for at ditt hus blir ivaretatt på best mulig måte.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for ditt tak. Velg mellom solcellepaneler oppå eksisterende tak eller integrerte løsninger. Vi hjelper det med å velge løsningen som passer best for deg.

Vi tilbyr markedets beste garanti på 25 år. Skjer det noe med dine solceller utbedrer vi anlegget ditt kostnadsfritt.

Våre samarbeidspartnere

Gratis og utforpliktende

Bestill befaring

Fyll ut kontaktskjema under, så kontakter vi deg for å avtale en gratis befaring. Etter befaringen vil vi kunne gi deg et tilbud på hva et solcelleanlegg vil koste på din bolig, hvor mange paneler det vil være plass til, og forventet effekt på annlegget.