Bergen Solkraft Logo

Om oss

Lokal forankring - din trygghet

Bergen Solkraft er en lokal totalentreprenør for solceller. Det betyr at vi tar oss av hele prosessen og leverer ferdig anlegg på ditt bygg, klar til produksjon. Vi benytter oss av lokale samarbeidspartnere med kjennskap til nærområdet. På den måten er du sikret en trygg opplevelse fra start til slutt.Vi lever av fornøyde kunder og ønsker at du skal få en så god opplevelse som mulig.

Begynn å spare strøm allerede i dag. Alt du trenger å gjøre er å be om en gratis befaring, så ordner vi resten.

Dersom man installerer et relativt stort solcelleanlegg på taket vil man i perioder produsere en del overskuddsstrøm. Denne strømmen kan selges tilbake til strømselskapet til markedspris. På denne måten går aldri noe strøm tapt.

Vi hjelper deg med å ta del i det grønne skiftet. Allerede etter to år vil solcelleanlegget være klimanøytralt. Solceller produserer 100% fornybar energi. Ved å installere solceller vil man være en del av det grønne skiftet og bidra til Norges omstilling bort fra fossile energikilder. Dette er grunnet til at Enova støtter installasjon av solceller med inntil 47500 kr.

Kontaktpersoner

Jan Børge Søviknes

Daglig leder

Christoffer Bjelland

Prosjektleder

Beregn pris
på ditt tak

Er du nysgjerrig på hva det koster med solceller? Prøv vår kalkulator. Her vil du få et prisestimat og forventet produksjonseffekt for ditt anlegg