Bergen Solkraft Logo

Batteriløsninger

Dersom du planlegger å installere solcelleanlegg kan det være lurt å vurdere batteri for å lagre strømmen. Vi tilbyr komplette løsninger slik at du kan lagre overskuddsstrøm fra ditt anlegg.

Dersom du planlegger å installere solcelleanlegg kan det være lurt å vurdere batteri for å lagre strømmen. Vi tilbyr komplette løsninger slik at du kan lagre overskuddsstrøm fra ditt anlegg.

Ofte vil strømprisen variere i løpet av dagen, og som regel er denne lavest midt på dagen når vi bruker minst. Det er også i denne perioden anlegget som regel vil produsere mest energi. Ved å installere en batteripakke kan du lagre overskuddsenergien som produseres og bruke denne når prisen og forbruket er høyere.

Det er også mulig å selge overskuddsstrøm tilbake til strømselskapene, men ettersom prisen ofte er lavest når anlegget produserer mest, kan det være mer effektivt å lagre overskuddsenergi.

Ved å koble inn batteriet i de periodene man bruker mye strøm, vil man også redusere effekttariffen ved at man reduserer forbrukstoppene. Da holder man nettleien på et lavere nivå enn dersom man får plutselige topper i forbruket i løpet av dagen.

En annen fordel med batteri er at man kan være selvforsynt med energi på en helt annen måte enn dersom man ikke har batteri. Skulle det skje et strømbrudd, vil et fullt batteri kunne dekke de basale behovene til en bolig i god stund.

Et batteri er en relativt kostbar investering, men som definitivt kan lønne seg på sikt. Våre elektrikere hjelper deg med å kartlegge ditt behov, og gi deg gode råd om hvilken størrelse du bør ha på batteripakken for å få full utnyttelse av ditt anlegg.

Gratis og utforpliktende

Bestill befaring

Fyll ut kontaktskjema under, så kontakter vi deg for å avtale en gratis befaring. Etter befaringen vil vi kunne gi deg et tilbud på hva et solcelleanlegg vil koste på din bolig, hvor mange paneler det vil være plass til, og forventet effekt på annlegget.

Batteriløsning til solceller

Beregn pris
på ditt tak

Er du nysgjerrig på hva det koster med solceller? Prøv vår kalkulator. Her vil du få et prisestimat og forventet produksjonseffekt for ditt anlegg