Bergen Solkraft Logo

Carport med solceller

Dersom du vurderer å gå til anskaffelse av carport tilbyr vi markedets smarteste løsning. Her får du en komplett pakke bestående av carport med plass til to biler, elbillader og solceller på taket. Anlegget har en effekt på omtrent 7 kwp og vi sørger for hele monteringsprosessen. Energiproduksjonen fra carporten sendes direkte inn til husets strømnett når det ikke brukes til lading av elbil.

Her får du alle fordelene solceller gir, uten at du trenger å montere solcelleanlegg på hustaket

 

Spar penger

Hvilke økonomiske besparelser du kan oppnå er selvsagt avhengig av strømprisene. Som de fleste har merket seg har denne økt kraftig det siste året. Med en pris på 200 øre per kWh inklusive nettleie og avgifter i, vil et anlegg der 6 000 kWh både produseres og forbrukes gi en besparelse på om lag 12 000 kroner årlig. Høyere eller lavere strømpriser enn dette vil selvsagt påvirke regnestykket.

Enovastøtte

Enova gir økonomisk støtte til privatpersoner som monterer solcelleanlegg på boliger og fritidsboliger. Per januar 2023 er maksimalt støttebeløp 47 500 kroner. Støtten er delt i to, bestående av et fast støttebeløp på 7 500 kroner til selve installasjonen, og 2 000 kroner per kW installert effekt inntil 20 kW. Det betyr at et anlegg som produserer 6 000 kW vil gi Enovastøtte på 19 500. Vi hjelper deg med søknadsprosessen og sørger for at kravene fra Enova er overholdt gjennom installasjonen.

Beregn pris
på ditt tak

Er du nysgjerrig på hva det koster med solceller? Prøv vår kalkulator. Her vil du få et prisestimat og forventet produksjonseffekt for ditt anlegg